info@ivoryandpearls.eu 0031332010587
Sands at Nomad arrangement
mei 2, 2017
0

De foto in de header is gemaakt door de fotograaf van hotel Sands of Nomad Mombasa, Diani beach. Het is mogelijk om via ons een huwelijks arrangement te boeken bij dit hotel.

Dromen jullie van een bruiloft onder de palmen in een exotisch land? The Sands at Nomad & The Sands of Chale Island bieden een perfecte selectie van locaties voor het uitwisselen van jullie huwelijksgeloften. Jullie kunnen kiezen uit het witte zandstrand met het kristalheldere oceaan, onder een 800 jaar oude Baobab boom in de tropische tuinen,of in uw eigen suite op de rotsen.De combinatie van jullie huwelijksceremonie met een romantische huwelijksreis is uniek en zal onvergetelijk zijn!

Willen jullie de huwelijksceremonie en receptie direct op het strand houden? Dan is dit de perfecte locatie voor jullie! Met een adembenemend uitzicht op de oceaan, een gangpad bestrooid met bloemen, fijn wit zand onder jullie voeten en een tropische wind dat zachtjes vanuit de zee overwaait…..

Vier jullie bruiloft onder een majesteuze 800 jaar oude Baobab boom. Jullie huwelijks gelofte op deze magische locatie gegeven zal zijn onvergeeflijk voor jullie en jullie gasten zijn. Feest met vrienden en familie, geniet van een heerlijk diner met live muziek en dans onder de Afrikaanse sterren tot diep in de nacht.De magie van Kenia maakt jullie eerste uren van jullie huwelijk tot een explosie van emoties. The Sands at Nomad zal ervoor zorgen dat jullie individuele wensen worden gecombineerd met de lokale stijl om zo een unieke festiviteit te bieden.