info@ivoryandpearls.eu 0031332010587

Mara Governors Camp

Trouwen in de Masai Mara biedt het ultieme unieke gevoel om het ja woord te geven. Met uitzicht op de Mara rivier of het over de eindeloze savanne. Governors camp maakt van iedere ceremonie een onvergetelijke gebeurtenis of dat nu een intieme ceremonie is met twee personen of meer dan 100! Ook is het mogelijk om in een lucht ballon te trouwen. Waar anders is het zo romantisch dan hoog in de wolken het ja woord te geven!

De set up is magisch. In die mate dat bijna een eeuw geleden het uitsluitend voorbehouden was voor Kenia’s koloniale gouverneurs. Governors Camp ligt in het bos langs de kronkelende oevers van de Mara-rivier, in wiens water het wemelt van de vogels en nijlpaarden, precies in het hart van Kenia’s Masai Mara National Reserve.

Sommige van de 37 tenten zijn langs de rivier gelegen, verscholen in het bos en kun je genieten van het ononderbroken uitzicht over de rivier de Mara, anderen hebben uitzicht over de vlaktes van de Masai Mara.

De weddingplanner van het kamp regelt alles voor jullie van de formaliteiten tot de pastoor of ¬†District Commissioner, de bloemen, visagiste, kapper, een romantisch diner en jullie huwelijksreis/verblijf erna. De ‘Justus Suite’ is de perfecte keuze voor jullie verblijf tijdens de wittebroodsdagen!
Boek jullie ceremonie inclusief accommodatie bij ons, vraag vrijblijvend de prijzen op.
¬†Arrangementen zijn te boeken incl overnachtingen en safari’s.